Palvelut

Fysioportaalta saat monipuoliset fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut!

Tällä sivulla näet Fysioportaalla tarjotut palvelut. Voit pyytää tarjousta ja tehdä varauksen yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla.

Fysioterapian ja hieronnan hinnaston löydät täältä.

fysioterapia-urheilufysioterapia-Mikkeli

Fysioterapia /
Urheilufysioterapia

personal-training-valmennus-Mikkeli

Personal Training / valmennus

hieronta-Mikkeli

Hieronta

palvelut-yrityksille-Mikkeli

Palvelut yrityksille

personal-training-valmennus-Mikkeli

Testauspalvelut

Lisäksi:

OMI Ortopaedic Medicine International®, kansainvälinen kliinisen ortopedisen lääketieteen koulutus.

Perustuu tutkimiseen ja eri oireiden erotteluun, jonka jälkeen tehdään suunnitelma jatkosta. Hoitoina käytetään syvää poikittaiskäsittelyä, vetohoitoa, manipulaatiota, nivelkapselin venytystä ym.

Faskiamanipulaatio®

Perustuu alkukartoitukseen, jonka jälkeen tehdään tutkimus liiketesteineen ja palpoidaan faskiapisteet. Tämän jälkeen valitut pisteet käsitellään käsin ja tehdään liiketestit uudelleen, jotta nähdään hoidon vaikutus heti.

Myofaskiaalinen teippaus

Teippausta, jossa huomioidaan myofaskiaalinen rakenne ja näiden linjat. Näin voimme vapauttaa, aktivoida ja korjata faskialinjoja.

Mulligan konsepti

Mobilisointimenetelmä jossa yhdistetään asiakkaan aktiivinen liike. Tarkoitus lisätä liikkuvuutta, poistaa kipua ja vähentää toimintarajoitusta.

Physiopilates

Pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa.

Neurosonic-matalataajuushoito

Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun kautta. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin, ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Palveluksessanne

fysioterapeutti-Matti-Nojonen

MATTI NOJONEN

FYSIOTERAPEUTTI AMK (MIKKELI)

Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2003 asti ja 2004 vuodesta asti yrittäjänä. Noin puolen vuoden kunnallisen jakson jälkeen toimin ammatinharjoittajana Mikkelin Kuntopalvelussa nelisen vuotta ja sen jälkeen perustin Fysioportaan. Toimin Liikuntakeskus Sport Clubin ja myöhemmin Liikuntakeskus Fressin tiloissa.

Koko urani ajan olen pyrkinyt kouluttautumaan jatkuvasti niin fysioterapiassa kuin liikunnan alalla.
Perusfysioterapian lisäksi olen käynyt Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssin.

Harrastan vapaa-ajallani kestävyysliikuntaa pyöräillen, hiihtäen, uiden ja kävellen. Lihaskuntoharjoittelua tulee harrastettua hieman epäsäännöllisesti.

Yhteydenotto:

    Mitä asiasi koskee?*

    Jos lomakkeen lähettämisessä on ongelmia, niin voit lähettää sähköpostia matti.nojonen@fysioporras.fi

    Tietojasi ei toimiteta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen käsittelyperusteet näet Tietosuojaselosteesta.