Palvelut

Fysioterapia/
Urheilufysioterapia

Personal Training/ valmennus

Hieronta

Yrityksille

Testauspalvelut

Lisäksi:

OMI Ortopaedic Medicine International®, kansainvälinen kliinisen ortopedisen lääketieteen koulutus.

Perustuu tutkimiseen ja eri oireiden erotteluun, jonka jälkeen tehdään suunnitelma jatkosta. Hoitoina käytetään syvää poikittaiskäsittelyä, vetohoitoa, manipulaatiota, nivelkapselin venytystä ym.

Faskiamanipulaatio®

Perustuu alkukartoitukseen, jonka jälkeen tehdään tutkimus liiketesteineen ja palpoidaan faskiapisteet. Tämän jälkeen valitut pisteet käsitellään käsin ja tehdään liiketestit uudelleen, jotta nähdään hoidon vaikutus heti.

Mulligan konsepti

Mobilisointimenetelmä jossa yhdistetään asiakkaan aktiivinen liike. Tarkoitus lisätä liikkuvuutta, poistaa kipua ja vähentää toimintarajoitusta.

Physiopilates

Pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilatesohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa.

Myofaskiaalinen teippaus

teippausta, jossa huomioidaan myofaskiaalinen rakenne ja näiden linjat. Näin voimme vapauttaa, aktivoida ja korjata faskialinjoja.

Palveluksessanne

MATTI NOJONEN

FYSIOTERAPEUTTI AMK (MIKKELI)

Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2003 asti ja 2004 vuodesta asti yrittäjänä. Noin puolen vuoden kunnallisen jakson jälkeen toimin ammatinharjoittajana Mikkelin Kuntopalvelussa nelisen vuotta ja sen jälkeen perustin Fysioportaan. Toimin Liikuntakeskus Sport Clubin ja myöhemmin Liikuntakeskus Fressin tiloissa.

Koko urani ajan olen pyrkinyt kouluttautumaan jatkuvasti niin fysioterapiassa kuin liikunnan alalla.
Perusfysioterapian lisäksi olen käynyt Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssin.

Harrastan vapaa-ajallani kestävyysliikuntaa pyöräillen, hiihtäen, uiden ja kävellen. Lihaskuntoharjoittelua tulee harrastettua hieman epäsäännöllisesti.